دکتر سوره علاف اکبری / جراحی بینی / عوارض عمل زیبایی بینی و توصیه هایی که باید جدی گرفت!
مدت زمان مطالعه ۶ دقیقه

عوارض عمل زیبایی بینی و توصیه هایی که باید جدی گرفت!

عوارض عمل جراحی بینی را به جرات می توان مهم ترین دغدغه افرادی دانست که قصد انجام این عمل جراحی زیبایی را دارند.

عمل رینوپلاستی نیز مانند سایر عمل های جراحی همان طور که مزایای خاص خود را دارد می تواند عوارض و خطرات احتمالی که شدت و بروز آن ها در افراد مختلف، متفاوت است را نیز داشته باشد.

آگاهی از عوارض احتمالی عمل جراحی بینی به شما کمک می کند تشخیص دهید که بروز کدامیک از آن ها پس از عمل، طبیعی است و جای نگرانی ندارد و به زودی رفع خواهد شد و کدامیک از آن ها غیرطبیعی و خطرناک است و در صورت بروز باید جدی گرفته شوند و باید به دکتر مراجعه کرد.

معمولا پزشکان حاذق، پیش از آنکه بیمار تحت عمل جراحی قرار بگیرد آن ها را از عوارض عمل مطلع می کنند.

در این یادداشت در ابتدا برخی از عوارض شایع عمل جراحی رینوپلاستی را معرفی می کنیم و در ادامه به شرح و توضیحات بیشتری درباره علت بروز هر کدام و اینکه چه افرادی بیش از سایرین در معرض برخی از عوارض قرار خواهند گرفت خواهیم پرداخت.

چگونه عوارض خطرناک عمل زیبایی بینی را به صفر برسانیم؟

فراموش نکنید بسیاری از عوارض عمل جراحی بینی، قابل کنترل و جلوگیری هستند و در صورت آگاهی و مراعات فردی که قرار است تحت عمل جراحی قرار بگیرد و تبحر داشتن پزشک متخصصش، کاملا قابل کنترل هستند و دیگر به عنوان خطر محسوب نمی شوند.

خطرناکترین عوارض عمل بینی

  • خونریزی شدید پس از عمل؛
  • کاهش و یا از دست رفتن قدرت بویایی؛
  • تنگ شدن سوراخ های بینی و سخت شدن شرایط تنفسی؛
  • آسیب دیدن بافت بینی در بخش های عمقی؛
  • کرخت شدن پوست بینی؛
  • ایجاد مشکلات جدی تنفسی؛
  • مرگ بر اثر حساسیت داشتن به مواد بیهوشی؛
  • به کما رفتن بیمار در صورت بی اطلاعی پزشک از وجود برخی از بیماری های زمینه ای در بدن بیمار؛
  • شاید وحشتناک ترین عارضه احتمالی عمل جراحی  پلاستیک بینی که در مواقع بسیار نادر ممکن است رخ دهد مرگ باشد.

دلیل مرگ در عمل جراحی بینی چیست؟

در مواقعی استثنائی بدن فردی که تحت عمل جراحی بینی قرار گرفته است نسبت به ماده بیهوشی واکنش نشان می دهد و این اتفاق مرگ تلخ او را رقم می زند.

البته در پاره ای از مواقع نادر خطای پزشکی ممکن است جان بیمار را بگیرد. گاهی نیز فردی که تن به عمل جراحی پلاستیک داده است، مبتلا به بیماری هایی مانند ناراحتی قلبی عروقی، دیابت، مشکل فشار خون بالا، صرع ، اختلالات تیروئید و … است و پزشک خود را در جریان نگذاشته است که ین صورت می تواند عواقبی جبران ناپذیر برای بیمار پدید آید.

چطور می شود احتمال خطر مرگ بر اثر عمل بینی را به صفر رساند؟

در صورتی که پیش از عمل رینوپلاستی تمامی تست ها، آزمایشات و بررسی های پزشکی لازم را انجام دهید و پزشک جراح تان را در جریان تمامی سوابق پزشکی تان قرار دهید. و همچنین در انتخاب جراح بینی دقت و وسواس لازم را داشته باشید، هیچگونه خطری شما را تهدید نمی کند.

حتی ساده ترین حساسیت ها وسوابق پزشکی تان را به اطلاع جراح متخصص تان برسانید. چرا که حتی حاذق ترین و متبحرترین پزشکان نیز بدون اطلاع از سوابق پزشکی، حساسیت های درمانی و وضعیت جسمی شما نمی تواند راهکار صحیح را برای انجام عمل جراحی به نحوی که شما آسیب نبینید به کار بگیرد.

البته تمامی عوارض پس از عمل جراحی بینی به خطرناکی موارد بالا نیستند. در ادامه یادداشت به معرفی عوارض رایج عمل جراحی بینی خواهیم پرداخت.

در ویدئو زیر می توانید رضایت یکی از مراجعه کنندگان دکتر سوره علاف اکبری از عمل زیبایی بینی پس از 2 ماه را ببینید:

رایج ترین عوارض عمل زیبایی بینی

  • تنگی مجاری تنفسی بینی به خاطر بیش از حد کوچک شدن بینی؛
  • ایجاد و یا تشدید انحراف تیغه سپتوم بینی بر اثر خطای پزشکی؛
  • ایجاد حالت دفرمه و یا نامتقارن در بینی؛
  • خروپف کردن در خواب پس از عمل بینی؛
  • بروز اختلالت تنفسی؛
  • ایجاد ترشحات بدبو داخل بینی؛
  • بروز مشکلات روحی به علت نامتناسب شدن شکل بینی و عدم رضایت از نتیجه عمل؛

بسیاری از افراد پس از آگاهی یافتن از عوارض احتمالی عمل رینوپلاستی یا از انجام عمل منصرف می شوند و یا اگر خودشان قصد انجام عمل رینوپلاستی را ندارند، برای منصرف کردن افرادی که قصد انجام این عمل را دارند تلاش می کنند.

گاهی نیز از انجام عمل منصرف نمی شوند ولی پیش و پس از عمل اضطراب های فراوانی را تجربه می کنند که تاثیر بسیار بدی بر آن ها خواهد گذاشت.

اما مشکلات و عوارض عمل بینی، حتمی و گریزناپذیر و یا لاعلاج نیستند. ترفندهای زیادی برای جلوگیری و مصون ماندن از خطرات احتمالی این عمل وجود دارد که شما را با آن ها آشنا خواهیم ساخت تا در صورت تصمیم داشتن به انجام این عمل، از عوارض آن مصون بمانید و عملی بی دغدغه و امن را تجربه کنید.

روش های پیشگیری از خطرات عمل جراحی بینی

اولین، تاثیرگذارترین و مهمترین گام جهت پیش گیری از بروز عوارض عمل رینوپلاستی انتخاب بهترین دکتر برای انجام عمل جراحی بینی است.

چرا که اکثر عوارض عمل جراحی بینی با کمک پزشک متخصص و متبحر، قابل کنترل و پیشگیری است.

یک پزشک حاذق علاوه بر آن که کارش را در عمل جراحی به درستی انجام می دهد به فردی که قرار است تحت عمل جراحی قرار بگیرد اطلاعات بسیار زیادی در زمینه های مرتبط ارائه خواهد کرد.

مهمترین اطلاعاتی که باید پزشک در اختیار مراجعش قرار دهد به دو دسته اقدامات پیش از انجام جراحی و اقدامات پس از جراحی بینی تقسیم می شوند.

قبل و بعد از عمل زیبایی بینی چه مواردی را باید رعایت کنیم؟

  • پیش از عمل جراحی به مدت دو هفته باید از مصرف داروهایی که موجب انعقاد خون می شوند، الکل، مواد مخدر، سیگار و … به طور جدی پرهیز کنید.
  • در صورتی که تحت درمان برای برخی از بیماری های دیگر هستید پزشکتان را در جریان بگذارید.
  • پس از عمل نیز تمامی مراقبت ها و احتیاط های لازم را از جمله شرایط درست خوابیدن، تغذیه مناسب، رعایت میزان تحرکات دوره نقاهت و … به درستی انجام دهید.
  • توقعتان از عمل واقع بینانه باشد و درخواست بینی بیش از حد باریک با سوراخ های غیرمتعارف که مسبب بروز مشکلات تنفسی خواهد شد را نداشته باشید.
  • اجازه دهید پزشک با توجه به آناتومی بینی شما و آگاهی از بافت آن، تغییراتی را بر روی آن اعمال کند تا از عوارض خطرناک عمل زیبایی بینی در امان باشید.

اگر مسیر تنفسی بینی در حین عمل جراحی آسیبی نبیند، مشکلاتی مانند اختلال تنفسی یا خروپف هرگز رخ نخواهند داد.

سخن پایانی

در پایان باید گفت عمل جراحی بینی، لزوما به معنای کوچک کردن بینی نیست؛ بلکه تغییراتی که در حین عمل جراحی پلاستیک بینی اعمال می شوند باید موجب ایجاد تناسب بیشتر بینی با سایر اجزای صورت شود آن هم به نحوی که کارکرد تنفسی بینی دچار اختلال نشود.

 

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 1 میانگین: 5]
برچسب ها:
پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

0 دیدگاه
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − یک =

تماس با دکتر علاف اکبری